21 September, 2023
Growth-driven workplace design for a leading management consultancy firm
Roland Berger selected Maris because our team understood them.

Roland Berger selected Maris because our team understood them.

When established management consultancy firm, Roland Berger, sought to expand their UK office footprint due to the ongoing commercial success of the organisation, they enlisted the help of Maris to create an environment that would reflect their professionalism, heritage and their evolving way of working.

The company were able to secure a larger floor within their existing building on Baker Street in London’s West End, a location they had occupied since 1990. As the expansion was occurring in the aftermath of the Pandemic, the highly astute team saw the importance of creating an environment that team members would want to come to, feel secure in, and that would accommodate the flexibility of a hybrid working culture.

When they selected Maris from a tender process, they specified that it was because the Maris team demonstrated a keen understanding of their vision, their staff and their culture, as well as the speed with which Maris can execute high quality fit-outs.

See the final result!

Want to create a sustainable workspace?

Speak to the team at Maris